Historien om Kjargaard Byg a/s

Kjargaard Byg a/s udspringer oprindeligt af et landbrug, nemlig Kjargaarden I/S.

Gennem mange år havde man i Kjargarden I/S oparbejdet en solid og bred erfaring indenfor landbrugsbyggeri, idet man havde opført og renoveret utallige kvæg- og svinestalde samt plansiloer, lagerhaller og maskinhuse.

Derfor besluttede man i 2007 at starte et egentlig landbrugsbyggefirma, Kjargaard Byg a/s, med Niels Willumsen som daglig leder.

I starten var planen, at vi primært skulle beskæftige os med støbearbejde, men udviklingen tog hurtig fart og allerede i 2008 ansatte vi de første tømrere.

Vi opnåede hurtigt et godt ry og eftersom arbejdsområderne udviklede sig hastigt, ansatte vi i 2009 den første bygningskonstruktør således at vi nu også havde den tekniske ekspertise, hvilket er en forudsætning for at kunne tage projekter ind i totalentreprise.

Til trods for, at Kjargaard Byg a/s kom ind på markedet lige da finanskrisen satte ind, formåede firmaet at udvikle sig endog meget positivt.
Således blev vi i 2012 tildelt Børsens Gazellepris.

Vi sætter en ære i at levere byggeri af en faglig høj kvalitet.

Derudover har vi to områder, hvor vi er særlig stærke:
- Vores landbrugsmæssige baggrund gør, at vi ofte kommer med nogle anderledes løsningsforslag, da vi ikke blot tænker på byggeprojektet, men også på efterfølgende rationelle arbejdsgange i staldene.
- Vi er meget bevidste om at holde omkostningsniveauet på vores administration nede.