< tilbage 18-01-2023 - 09:20

Vi udvider ejerkredsen med to erfarne profiler

Kjargaard Byg udvider ejerkredsen og byder velkommen til to nye investorer. Bettina Vorsøe Elkjær og Teil Bechmann Pedersen er begge nye i ejerkredsen, men kender virksomheden fra deres rolle som henholdsvis formand og næstformand i bestyrelsen.

”Kjargaard Byg har et fantastisk omdømme, og kunderne kommer igen og igen. Firmaet er i gang med at udrulle en ambitiøs strategiplan, og som jeg ser det, rummer Kjargaard Byg et stort potentiale for fremtidig vækst inden for byggeri til både landbrugssektoren og industrien,” forklarer Bettina Vorsøe Elkjær, der er uddannet cand. mag erc. og cand.jur. med speciale inden for entrepriseret.

 

Store muligheder for vækst

De nye medejere ser vækstmuligheder i to store megatrends med hjemtagning af produktion fra Østen og kraftig udvidelse af landbrugsbedrifterne. Samtidig er der behov for at energioptimere en stor del af den eksisterende bygningsmasse. Tre faktorer, som tilsammen kan være med til at give vækst for Kjargaard Byg.

 

“Jeg tror på, at det går én vej for Kjargaard Byg, og det er fremad. Det motiverer mig at være med til at udvikle virksomheden i en svær periode for bygge og anlæg. Men den ambitiøse strategi har vist, at virksomheden har et uindfriet potentiale, som jeg tror meget på,” forklarer Teil Bechmann Pedersen, der har stor erfaring inden for byggebranchen.

 

Vægt på samarbejde

Udover et stort uudnyttet potentiale i virksomheden lægger de to nye investorer vægt på samarbejdet og den menneskelige faktor.

 

”Her er en rigtig god ånd, og det er første gang, jeg møder så åben en ejerleder,” siger Bettina Vorsøe Elkjær, mens Teil Bechmann Pedersen supplerer:

Alle medarbejdere har en oprigtig lyst til at hjælpe hinanden og løse tingene, og det er dejligt at opleve, hvordan alle tager ansvar for, at et byggeri kan afleveres til tiden.”

 

Med en forstærket ejerkreds er Kjargaard Byg rustet til at sætte et aftryk på endnu flere byggerier i fremtiden.

 

<