Referencer

Vi har lavet et udpluk blandt nogle af vores mange byggeprojekter - vælg, hvilken case du ønsker at se mere om i menuen.

Der er desværre ikke plads til at vise alle projekter. Opstår der spørgsmål, står vi gerne til rådighed med råd og vejledning.

Vi forstår, at den rette løsning ikke handler om, hvad der er nemt eller billigt, men om hvad der imødekommer bygherrens ønsker og behov.

At udvælge et firma til at forestå et byggeprojekt kræver en god portion tillid.
Kjargaard Byg er kendt for at levere til tiden og det som er aftalt - det er ganske enkelt vores DNA.

Vi er ikke de største og det er heller ikke målet!

Men vi er nok blandt dem med de mest tilfredse kunder og samarbejdspartnere.
Vi tager hånd om hele processen - fra start til slut - og ser det som vores vigtigste opgave at byggeriet udføres korrekt, til tiden og efter bygherres ønsker.

Vi tror på enkelthed, ordentlighed og gennemskuelighed.
Det betyder, at når vi afgiver en pris - så er det inklusiv alt det som vi mener byggeprojektet kræver og skal indeholde for at kunne overdrage et færdigt byggeri til bygherre.

Vi laver ikke standard løsninger, men bygger det der passer netop til Jer.

Det betyder dog ikke, at vi opfinder alt på nyt hver gang - det betyder, at vi tager de bedste løsninger og læringer med videre - til gavn for alle.

Kjargaard Byg har siden 2007 opført erhvervsbyggeri, industribyggeri og landbrugsbyggeri i totalentreprise og hovedentreprise og det er samlet set blevet til mere end 400.000 m2.

Præcist som aftalt!

Kontant os på telefon 70 22 18 75 eller på mail - vi hjælper dig sikkert igennem dit byggeprojekt.

Find rette medarbejder - KONTAKT