Om Kjargaard Byg

Siden virksomhedens opstart i 2007, har vi opført mere end 400.000m2.
Vores byggerier udføres oftest i totalentreprise, men vi udfører også hoved- og fagtotalentrepriser.

Vi opfører byggerier og løser opgaver indenfor disse forretningsområder:

  • Landbrugsbyggeri
  • Erhvervsbyggeri
  • Tømreropgaver
  • Støbeopgaver
  • Fagentrepriser

Kjargaard Byg udspringer oprindeligt fra storlandbruget Kjargaarden I/S og netop det gør, at vi ikke blot er et traditionel firma der bl.a. bygger landbrugsbyggerier - vi har dybe rødder i landbruget og derfor har vi en helt anden tilgang og forståelse for dit byggeprojekt.
Selvom vi er mest kendt for landbrugsbyggeri, har vi en solid erfaring med opførsel af erhvervs- og industribyggerier, såsom domiciler, produktionshaller, maskinhaller, udvidelser og tilbygninger eksisterende bygninger m.m.
Vi har egen tegnestue, cert. brandrådgiver og bygningskonstruktører inhouse, hvilket gør at vi er fleksible, hurtige og kan løse de fleste opgaver.

Mange af vores kunder kommer tilbage igen og igen, når der skal bygges nyt, produktionen skal udvides eller der skal bygges til. Det er den højeste form for anerkendelse, man kan få - det er vi stolte af og det værner vi om.

Hos Kjargaard Byg a/s er vi i dag ca. 50 medarbejdere, hvoraf der er 40 håndværkere og 10 i administration og byggeledelse.

Vi foretrækker, at have vores egne håndværkere til at udføre vores jord- beton- og tømrerarbejde.

  • For det første, er det god økonomi i, at der ikke kommer flere mellemled der skal have en bid af kagen.

  • For det andet, gør det styringen af projektet nemmere, da vi selv kan planlægge arbejdsgangen.

  • For det tredje, kan vi bedre styre kvaliteten i arbejdet.

Kan det ikke lade sig gøre, at anvende egne folk, samarbejder vi med faste samarbejdspartnere, som hjælper os med at løse opgaverne.

Vi anvender både danske, polske og lettiske håndværker og størstedelen af dem har lang anciennitet hos os og netop det gør, at vi er effektive og leverer som aftalt.