Vores historie begynder...

Historien om Kjargaard Byg startede i 2007, da Niels Willumsen havde gennemført et delvist generationsskifte i storskala landbruget Kjargaarden I/S og han følte dermed, at der var tid til overs.

De fleste havde måske valgt at geare lidt ned og nyde den ekstra fritid... men ikke Niels, for Niels havde og har stadig masse af energi.

Så Niels valgte at starte en virksomhed, som skulle opføre landbrugsbyggeri, for et eller andet skulle han jo lave. Gennem mange år havde han i Kjargaarden I/S oparbejdet en solid erfaring indenfor landbrugsbyggeri, idet man havde opført og renoveret utallige kvæg- og svinestalde, plansiloer, lagerhaller og maskinhuse.

I starten var planen, at vi primært skulle beskæftige os med støbearbejde, men tingene udviklede sig hurtig og allerede i 2008 ansatte vi de første tømrere.
I dag har virksomheden 35 ansatte, som alle hver dag arbejder hårdt på, at opføre byggerier, som aftalt, på vores byggepladser i hele landet
Vi opnåede hurtigt et godt ry og eftersom arbejdsområderne udviklede sig hastigt, ansatte vi i 2009 den første bygningskonstruktør således, at vi havde den tekniske ekspertise inhouse med henblik på, at kunne tage projekter ind i totalentreprise. I dag har vi bl.a. også egen tegnestue og brandrådgiver.

Vi opfører i dag ca. 30-40.000 m2 om året, som landbrugsbyggeri, industribyggeri eller erhvervsbyggeri i hele Danmark enten i totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise.

Den entreprenante og løsningsorienteret tilgang som Niels startede virksomheden op med i 2007, er stadig en indgroet del af virksomhedens DNA, som vi stolt værner om.