“Det har været en vild nem byggeproces”

En firkantet stålhal med stålspær og ovenlys i kip med en overdækning på den ene langside. Det var opgaven for Bygma i Galten, der ønskede hallen klar ultimo maj 2023. Vi gik i gang med jordarbejdet lige efter nytår og kunne aflevere en færdig hal før den aftalte tid.

“Jeg kan kun sige, at det har været en utrolig nem proces, og når vi har aftalt noget, bliver det bare udført,” siger Jakob Svendsen, der er direktør i Bygma i Galten.
Han understreger, at man tydeligt kan mærke, at der har været et professionelt team i gang.
“De ved, hvad de har med at gøre, og det giver tillid.”

Grundigt forarbejde gav pote

Selvom Bygma har et koncept for, hvordan en effektiv hal til de 58 forretninger skal se ud, har det ikke været en plug and play-løsning. Hver forretning har nemlig deres egne individuelle ønsker til, hvordan deres hal skal opføres, og det gælder også for Bygma i Galten.

“Kjargaard Byg investerede god tid i byggeprocessens opstart, hvor de lavede et grundigt forarbejdet, inden de gik i gang, og det var helt klart med til, at byggeprocessen blev så god,” fortæller Jakob Svendsen.

Hurtig respons ved uregelmæssigheder

I løbet af et byggeprojekt kan der meget let opstå uforudsete udfordringer, og det skete også i Galten, hvor jordbunden på trods af jordprøver ikke alle steder var som forventet.
“Noget med jordbunden snød os, men det var også det eneste, hvor vi skulle ramme hinanden igen. Der var hurtig og konstruktiv respons fra Kjargaard, så vi kunne komme videre uden problemer,”

Imponeret over hastigheden

I Galten kan medarbejderne i Bygma fylde den nye hal op med byggematerialet til private og professionelle før tid, og det er noget, der vækker glæde.
“Vi er ovenud lykkelige for, at den står færdig før tid, og jeg må sige, at jeg er imponeret over, hvor vanvittigt hurtigt og hvor vellykket byggeprocessen er forløbet,” slutter Jakob Svendsen.

Projektleder Jonas Jespersen fra Kjargaard Byg glæder sig også over byggeprojektet, hvor alt bare er kørt som det skulle.
”Bygma ved, hvad de vil have, og det er en stor hjælp til os. Projektet har kørt lige efter bogen, og nu er vi færdige før tid,” siger Jonas Jepsen.