Ny lagertilbygning til ambitiøst handelsfirma

Fra basen i Ikast sælger det gazellevindende handelsfirma Silverline hvidevarer til hele Norden, og der er gang i forretningen. Faktisk så meget, at virksomheden var presset på lagerkapaciteten og måtte igangsætte opførelsen af en tilbygning.

“Vi manglede simpelthen lagerkapacitet. Udfordringen var, at vi havde to lagerhaller, der stod forskudt, så man blev nødt til at gå udenfor for at komme fra den ene til den anden. Derfor ønskede vi en tilbygning, der kunne gøre de to lagerhaller til én samlet helhed,” fortæller Hakan Yilmaz fra Silverline.

Anbefalet af både nabo og bank

Derfor gik jagten i gang efter en entreprenør, der kunne hjælpe med at opføre den ønskede tilbygning. Hakan Yilmaz indledte en dialog med flere forskellige firmaer, men valget faldt i sidste ende på Kjargaard Byg.

“Vi valgte Kjargaard Byg af flere årsager. Naboen længere nede ad vejen havde bygget med Kjargaard Byg, og vi synes, at resultatet var en flot bygning. Da vi gennemgik byggeplanerne med banken, foreslog de også, at vi tog fat i Kjargaard Byg. Selvom vi ikke kendte Kjargaard Byg i forvejen, havde de gode referencer og høj troværdighed. Og så var prisen selvfølgelig også konkurrencedygtig,” fortæller Hakan Yilmaz.

Første gang som bygherre

Hos Silverline har man ikke tidligere indtaget rollen som bygherre på et erhvervsbyggeri. Derfor var det også vigtigt for virksomheden med et grundigt forarbejde og en involverende dialog.

“Det kan være en kæmpe opgave at være bygherre, men vi havde en god dialog. Vi har fået de nødvendige informationer uden at miste overblikket, og jeg har haft ro i maven undervejs.

“Jeg synes, at alt gik efter bogen. Der var selvfølgelig nogle enkelte ting undervejs, men så kom de med det samme og løste det. Jeg har ikke noget at sætte fingeren på i processen, og det er blevet en flot bygning, som vi ønskede. På en skala ville jeg nok give dem 9/10. Vi vil helt klart gerne bruge dem igen,” afslutter Hakan Yilmaz.