"Kjargaard Byg afleverer altid til aftalt tid og i topkvalitet"

Tommy Volsgaard, som er ansvarlig for bedrifterne hos Volsgaard Avl og Opformering i Herning, står ved en nybygget og højteknologisk svinestald med foderlager og udleveringsfaciliteter på 5.000 m2. Totalentreprenør på byggeriet har været Kjargaard Byg, og det er nu sjette gang, at de to parter har samarbejdet om et nybyggeri til svinebedrifterne.

“Jeg har valgt Kjargaard Byg, fordi jeg ved, at byggeriet bare kører i mål uden større problemer, og at vi slipper for en masse besvær. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, hvem jeg vælger, næste gang vi skal bygge,” fortæller Tommy Volsgaard.

Troværdighed i træskolængder

Samarbejdet går da også helt tilbage til 2013, hvor Kjargaard Byg vandt entreprisen på en licitation.

“Siden har vi opbygget stor tillid til hinanden. Vi samarbejder på en god vestjysk manér, hvor aftaler bliver overholdt til punkt og prikke uden besvær. Jeg tror, at mange vil sige som mig, at de har troværdighed i træskolængder.,” forklarer Tommy Volsgaard.

Klarer altid uforudsete hændelser
For uforudsete hændelser løber man ifølge Tommy Volsgaard ind i, når der skal opføres store erhvervsbygninger.

“Men når det sker, synes jeg, at de er gode til at få tingene glat igennem. De er løsningsorienterede og kommer ikke hylende til mig med lange forklaringer. Tværtimod tager de udfordringerne med stor stolthed og kommer i mål uden gnidninger,” konstaterer den erfarne bygherre.

Et fremtidssikret byggeri
Som ejer af Volsgaard Avl og Opformering har Tommy Volsgaard nok at se til i det daglige. Derfor er det vigtigt for ham, at virksomhedens forskellige samarbejdspartnere tager ansvar og skaber fremdrift.

“I samarbejdet med Kjargaard Byg behøver jeg ikke kigge dem over skulderen for at sikre mig, at de ikke glemmer noget. Jeg ved, at de har overblikket og den nødvendige erfaring, så arbejdet følger planen. Jeg følger byggeprojektet tæt alligevel, men det er af lyst. Ikke af pligt,” fremhæver Tommy Volsgaard og afslutter:

“Jeg kan kun sige, at med Kjargaard Byg står byggeriet klar til aftalt tid med topkvalitet og god finish ved afslutning. Den nye stald er en topmoderne og fremtidssikret tvillingestald med mange teknologiske og miljøvenlige løsninger. Der kan ikke opstå udfordringer i fremtiden, som vi ikke kan løse med det fundament, som Kjargaard Byg har sørget for.”